Tied a döntés

Ha 20 és 30 év közötti vagy, (esetleg egy picit fölötte) és szeretnéd önmagadat jobban megismerni, akkor itt a helyed! Nagy szeretettel várunk két és fél napos programunkra. A hétvége során lehetőséged lesz egy utat bejárni néhány fiatallal és felnőttel együtt. Ők személyes életüket osztják meg veled, mely során sok mindenben magadra ismerhetsz. Társaiddal együtt gondolkodhattok és felfedezhetitek, hogyan is lehet egymással boldogulni.

Meglehet, hogy elégedetlen vagy önmagaddal. Úgy véled, hogy nem vagy okos, jóképű és kedves, aki pedig mindig szerettél volna lenni? Vagy összevesztél a legjobb barátoddal? Eesetleg a szüleid néha mást gondolnak, mint amit te szeretnél? Esetleg csak egyszerűen azon gondolkozol miben vagy különleges, értékes? Lehet, hogy már régóta szeretnél valami fontosat elmondani magadról, de nem találod a szavakat… Mit teszel ilyenkor? Hogyan tudsz e mindennapi helyzetekkel úgy megbirkózni, hogy utána jobban érezd magad?

Válaszd Önmagad! – Ez nem üres szlogen, hanem valódi kihívás!
Képes vagy egyedül boldogulni? Bízol Istenben? Kétségeid vannak a hitedben?
Nem tudod, hogyan tudnád megszerettetni magad másokkal? Hogyan viszonyulj a szerelemhez? Bizony, az egymásra figyelés nem kis munka! Dönts egy tudatosabb életvezetés mellett!

TIÉD A DÖNTÉS!

Fiatalként vágyódsz arra, hogy szeressenek, és fontos legyél mások számára? Vajon azt mondod, amit valójában gondolsz?
Ha megtalálod saját hangodat, és eszerint mersz dönteni, szabaddá válsz. Mondd ki gondolataidat, vágyaidat, érzéseidet, és úgy éld az életet!
E hétvége ajándék lehet önmagad számára!
Jössz? Nem jössz?

TIÉD A DÖNTÉS!

További részletek: http://tiedadontes.googlepages.com/