Új jelszó igénylése vagy elfelejtett jelszó

Előfordulhat, hogy egy már regisztrált felhasználó elfelejti az oldalhoz megadott jelszavát. Ez esetben lehetőség van új jelszó beállítására. Ehhez a http://hazas7vege.hu/user/password oldalra kell lépnünk, ahol vagy a regisztrációkor megadott Felhasználónevünket vagy e-mail címünket kell megadni. Hogy az internetes címgyűjtő és levélszemét továbbító robotok kártékony hatását kiszűrjük, a bekeretezett CAPTCHA mezőben szükséges egy egyszerű kérdésre is választ adni. Ezt követően csak az Új jelszó küldése gombra kell kattintani.

A segítség e-mailben érkezik. A kapott levélben található hosszú hivatkozást kell a böngészőben megnyitni. Ekkor egy tájékoztató oldalra jutunk, ahol az üzenet elolvasása után a Bejelentkezés gombra kell kattintani. Ezt követően az adatlapunkon egymással megegyező módon ki kell töltenünk a Jelszó és Jelszó megerősítése rovatot. Azért van erre a kettős bevitelre szükség, nehogy egy gépelési hiba miatt rossz jelszót adjunk meg. Ne felejtsük az oldal alján rögzíteni a jelszavunkat a Mentés gombra való kattintással.

Amennyiben segítségre van szükségünk, írjuk meg a gondunkat a honlap@hazas7vege.hu címre, és az oldal adminisztrátorai segíteni fognak.