Pillanatnyilag nincs meghirdetett időpontunk.

Házaspárok útja - Homokkomárom

Kedves Házasok és Házasságra Készülők! Szeretettel hívunk benneteket, hogy járjátok végig a HÁZASPÁROK ÚTJÁT!

Nektek készült – Rólatok szól – Értetek van! <3

Mi is a célja a Házaspárok útjának?

Segítséget szeretne nyújtani, hogy a házaspárok tudatosan ápolják kapcsolatukat életútjuk során, hogy a házastársak újra és újra egymásra találjanak, felfedezzék közös hivatásukat, gyermekeiket helyesen neveljék és otthonaikban boldog családi életet éljenek.

Minden idelátogatónak szól, legyen az tizenéves, nagymama, nagypapa, vagy valahol a kettő között –, aki életkorától függően rövidebb vagy hosszabb életszakaszra tekinthet vissza, és más a távlat, amely  még előtte áll.

Ez a sétaút 15 állomást érint, melyek a házasság fontos eseményeit, feladatait,nehézségeit és korszakait jelenítik meg. A rajtuk olvasható idézetek, feladatok ösztönzést adnak arra, hogy a párok életük egyes mérföldkövein elgondolkodjanak és beszélgessenek egymással. A nehézségek végig kísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig. Az egyes állomások gondolatai indíttatást adnak a helyes megoldás keresésére. Van egy „utolsó” állomás: Emlékhely, Otthon a mennyei Atyánál. Amikor szerettünk már eltávozott, lélekben akkor is közel lehetünk egymáshoz. Beszélgessünk vele!

Kívánjuk minden látogatónak, hogy a végigelmélkedett út lelki feltöltődést, lelki békét, a kapcsolatuk megerősödését segítse!

Az első „Házaspárok útjá”-t Tillmann Beller atya hívta életre és a Schönstatt Családmozgalom hozta létre Óbudaváron. Az egyes állomásokon olvasható szentírási idézeteket, gondolatokat a mozgalom családjai állították össze. Ez a Homokkomáromban felállított „Házaspárok útja” a Schönstatt Mozgalom áldásával  készült.

Szeretettel hívunk benneteket: a  Házas Hétvége Nagykanizsai régió közösségének nevében: Schmidt Attila és Vali

A linkre kattintva még több mindent megtudhattok! ,

2021.09.01.
Picture of Hírek szerkesztői: Marót Balázs és Julcsi

Hírek szerkesztői: Marót Balázs és Julcsi