Pillanatnyilag nincs meghirdetett időpontunk.

Arculatelemek

Házas Hétvége arculatelemek 

Arculatelemek letöltése

A Házas Hétvége logót nem a magyar közösség készítette, hanem a világszervezet. Kaptunk engedélyt a használatára, de az ehhez tartozó szabályokat be kell tartanunk!

Mindenkitől kérjük, hogy mielőtt ezekből a dokumentumokból felhasználna, vagy a HH logót bármilyen formában használná, mindenképpen olvassa el az alkalmazás feltételeit tartalmazó előírásokat a néhány oldalas arculati előírásokat tartalmazó (Branding Policy) dokumentumban, amely már magyar nyelven is elkészült!
A szabályok nem bonyolultak és könnyen betarthatók, de mindenkit nagyon kérünk, hogy ezt a néhány feltételt vegye figyelembe.

A magyar arculati elemek a világszervezet jóváhagyásával készültek, ezért a felhasználás feltételei szigorúan szabályozottak! 

Az alábbi linken elérhetőek a Házas Hétvége magyar arculatelemeinek nyomdai állományai.

Logóhasználati és grafikai útmutató – Logo Guideline (magyar)

Branding Policy – Logo Guideline (angol)

Magyar nyelvű arculatelemek és betűtípusok (tárhely mappa)

Angol nyelvű arculatelemek és betűtípusok (tárhely mappa)

Magyar nyelvű logó animálva (1920×1080, 8 másodperc, mp4 és mov formátum)

Szerzői jogok

A honlapon megjelenő logók, ábrák, szimbólumok, fényképek, leírások a Házas Hétvége tagjainak és a Házas Hétvége világszervezetének (WWME.org) tulajdonát képezik.

A megjelenő logók szerzői jogvédelem alá tartoznak.

The “heart-rings-cross” symbol, “Worldwide Marriage Encounter” and “WWME” are all registered trademarks of Worldwide Marriage Encounter, Inc.