Pillanatnyilag nincs meghirdetett időpontunk.

Papoknak, szerzeteseknek

A papság és a házasság egymást
erősítő életszövetségek

“szítsd fel Isten kegyelmi ajándékát, amely … benned van”

2 Tim 1,6

Ahogy a házaspárok egymásnak ajándékozzák az életüket, a papok és szerzetesek is megosztják életüket a rájuk bízott közösséggel. Útjuk során pedig nagy örömöket és mélypontokat élhetnek meg.

A Házas Hétvégében a papok, szerzetesek és a párok egymástól tanulva támogatják és kiegészítik egymást a legkülönbözőbb élethelyzetekben.

 

Akár nemrég, akár évtizedekkel ezelőtt szenteltek fel vagy tettél fogadalmat, a Hétvége élménye új színben tudja megvilágítani a papságodat, hivatásodat a szeretetkapcsolatokban.  A közösségben mélyebben megélheted, ahogyan Isten megmutatja magát ezeken a kapcsolataidon keresztül.

A Házas Hétvége egyedülálló lehetőséget kínál ahhoz, hogy felismerd, mire van személyesen szükséged a kiegyensúlyozott élethez.

Erősítheted az önbizalmadat, ami segít abban, hogy megtaláld a helyedet a szolgálatodban és a Téged körülvevő emberek között.

A Házas Hétvége egy új kommunikációs formát tanít, aminek segítségével szorosabbá válhat a kapcsolatod a közösségeddel. A Hétvége után az érzéseidet és gondolataidat szabadabban meg tudod osztani velük, hogy mélyebb és megértőbb kapcsolat alakuljon ki köztetek. Segít megújítani a hivatásodat és azt a szenvedélyt, amivel megélheted ezt az életszövetségedet, életszentségedet.

Felidézheted azt a kezdeti tüzet, ami a felszentelésedkor vagy fogadalmadkor Benned élt, és segít, hogy a hivatásodat minden nap örömmel éld meg.

Házas Hétvégén részt vettek mondták: