Pillanatnyilag nincs meghirdetett időpontunk.

Bensőséges távolságtartás

Az elmúlt másfél év igazán kihívás volt a Házas Hétvége lendületes csapatának. Szomorúan vettük tudomásul, hogy személyesen nem találkozhatunk, és nincs lehetőségünk betölteni a missziónkat, hogy pároknak, atyáknak teremtsünk lehetőséget arra, hogy megújuljon hivatásuk és merjenek szenvedéllyel szeretni és élni a hétköznapokban.

A kezdeti ijedtség és tanácstalanság után nagy örömünkre egyre több ötlet született, amivel össze tudtunk kapcsolódni és megerősíteni egymást! A közösségünk az online térbe költözött és reménykedve várt. Egy Kárpát-medencei házaspáros-atyás hétpróba, bíztató üzenetek és csoportos találkozások vidámították a lelkünket! Bár fizikailag el voltunk zárva egymástól, talán soha sem voltunk lelkileg ennyire közel! A Kárpát-medencében, Gyergyótól Sopronig, Vajdaságtól Felvidékig 770 online csoport találkozó volt 2020-ban, és 2021 első negyedévében! De voltak nagy közös lelki programjaink is, mint a Papi-nap, vagy az Online Találkozások Hétvégéje, ahol több, mint százan kapcsolódtunk össze és erősödtünk meg! Bár a lehetőségeink eléggé beszűkültek, 2020-ban 13 alkalommal tudtunk személyes részvétellel „Házas Hétvégét” tartani, ahol több atya és több, mint száz pár hivatása, házassága újulhatott meg. Nagy örömünkre, nyáron öt helyszínen családos táborainkban is töltődhettünk, találkozhattunk és adtunk hálát egymásért.

A legerősebb érzés most bennünk a hála és az öröm, és a szívünk tele van reménnyel, hogy az életünkbe visszaköltözik a közelség és a találkozások öröme újra! Hálával gondolunk vissza a rengeteg ajándékra, amit a Covid időszak adott a közösségünknek és imában összekapaszkodva tartjuk egymást!

Szeretettel:

Kovács Attila és Bea Jeney Gábor atyával

2021.08.12.
Picture of Hírek szerkesztői: Marót Balázs és Julcsi

Hírek szerkesztői: Marót Balázs és Julcsi