Pillanatnyilag nincs meghirdetett időpontunk.

Isten éltessen Tóni atya!

25 éve, 1996. június 15-én mondott igent a papságra Michels Antal atya. Ezüstmiséjén Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek mondta a szentbeszédet tisztelete és hálája jeléül. 

Tóni atya a kezdetek óta is ezer felé dolgozik, pörög, lelkesít, programokat szervez. Mi is ismerhetjük őt a Házas Hétvége közösségéből. Csak ha felsoroljuk, hogy jelenleg milyen hivatalos feladatokat kapott és vállalt, már az is rengeteg, hiszen jelenleg ő a Budapest-Józsefvárosi Szent József plébánia plébánosa, valamint a Boldog Ceferino Roma Misszó Személyi Kvázi-Plébánia plébánosa és ezen kívül a kerület esperese is. De leginkább akkor érezzük meg a benne lévő erőt, sugárzást, ha személyesen találkozunk vele. Valódi, érzésekkel teli beszélgetésekben. Gyönyörű cikk jelent meg a Magyar Kurírban június 12-én. Itt olvashatunk a papi útjának a kezdetéről, arról, hogy mennyire fontos számára a hitelesség és a lényeg, amellett, hogy sokszínűsége a világi életben is több utat kínált számára.  Érdemes elolvasni: https://www.magyarkurir.hu/hirek/testverek-azert-jottem-hogy-felebresszelek-benneteket-villanofenyben-az-ezustmises-michels-antal 

Kedves Tóni atya, 25. papi születésnapodon azt kívánjuk a közösség nevében, hogy legyen legalább még egyszer ennyi papi szolgálatban eltöltött év az életedben, életünkben! Szent Ágoston mondásával pedig bizakodunk, hogy az a láng, ami benned ég, örökké égni fog! “Benned kell égnie annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban!

2021.06.23.
Picture of Hírek szerkesztői: Marót Balázs és Julcsi

Hírek szerkesztői: Marót Balázs és Julcsi