Pillanatnyilag nincs meghirdetett időpontunk.

Jegyes Hétvége – Szeged-Szentmihályon

Kedves Hétvégés Barátaink!
Nagy szeretettel és lelkesedéssel szeretnénk Nektek beszámolni a Szeged-Szentmihályon megtartott Jegyeshétvégéről, ahol Noé Gabival és Zolival és Ruskó Norbi atyával lehettünk teamben.
A hétvége előtt voltak aggodalmak a Covid miatt, de a körültekintő szervezésnek köszönhetően minden rendben zajlott. Bár a távolságtartás apró árnyékot vetett a hétvégére, de összességében oldott hangulatban, jó kedvvel és mégis kellő komolysággal vett részt a team és az 5 jegyespár.

A párok mindannyian nagyon szimpatikusak, kedvesek voltak és akartak dolgozni, írtak egymásnak és figyeltek egymásra és a bevezetőkre is. Szemükből az egymás iránti szeretet és a kíváncsiság sugárzott. A hétvége végén hálásan mondták, hogy megerősödtek elköteleződésükben.

A team jól együtt tudott dolgozni. Gabi és Zoli rutinja és érzékletes példái és Norbi atya lelkesedése, humora, kedvessége, jófejsége nagy ajándék volt számunkra.
Mi ketten is tudtunk egymásra figyelni és szép dialógusokkal gazdagodtunk kettesben is és Norbi atyával hármasban is.
Novák Tibi vezetésével nagyon jó háttér dolgozott azért, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt. Profik voltak és kedvesek, és nagyon finom ebédet rendeltek.
Szombaton az udvaron, a friss levegőn, szikrázó napsütésben és a madarak csicsergését hallgatva mondhattuk a bevezetőket, a szélfúvásban pedig érezhettük a Szentlélek jelenlétét.
Vasárnap a zárószentmisén potyogtak a könnyeim a meghatódottságtól, a gyönyörű dicsőítő énekek még inkább valóságossá tették, hogy „itt van Jézus köztünk!”
Boldog és örömteli a lelkünk, hogy részesei lehettünk a Covid utáni első élőben megtartott Hétvégének. Hálásak vagyunk a Jó Istennek a sok kegyelemért, amit a hétvége adott mindannyiunknak, Thorday Attila atyának, hogy ragaszkodott hozzá, hogy megvalósulhasson a Hétvége, és Szendrényi Andrásnak és Mariettának a szervezésben vállalt szerepükért.
Köszönjük az imákat, melyeket a Jegyeshétvégéért mondtatok, meghallgatásra találtak, áldott volt ez a két és fél nap!!!
Oszwald Ákos és Gabi

néhány képet erre a linkre kattintva nézhettek meg

2021.06.01.
Picture of Galambos Gyurka és Marika

Galambos Gyurka és Marika